Un mapa en moviment, descobrint un país en construcció Un mapa en moviment, descobrint un país en construcció

Som Països Catalans inicia una ambiciosa campanya de micromecenatge per fer possible “Un mapa en moviment, descobrint un país en construcció”.

Un mapa en moviment, com potser molts de vosaltres ja sabreu, és un treball documental que centra la seua mirada en la construcció cultural, política i social dels Països Catalans; i on a partir d’una sèrie d’entrevistes a activistes culturals, músics, i representants de casals, ateneus, i projectes educatius i comunicatius de tots el país, podrem comprovar com això que anomenem els Països Catalans és una realitat que es construeix en el dia a dia.

foto cadira Lleida

El nostre és un projecte que va començar a caminar l’estiu de l’any passat i que ens va portar a recórrer més de 2.000 quilòmetres. Vam passar per moltes poblacions des d’Alacant a Perpinyà, i des de Lleida a Eivissa i Mallorca. Un objectiu molt ambiciós des del punt de vista tècnic i material, que ja veu la llum al final del túnel però que necessita una empenta final. La vostra!L’experiència ens diu que l’èxit o el fracàs de projectes d’aquesta mena depèn molt dels primers dies de promoció. Per aquest, des de Som Països Catalans, us animem a participar i a involucrar-vos com a persones compromeses amb la construcció nacional. Com ja veureu, la forma de fer-ho potser tant de manera individual amb les aportacions personals, com amb les col·lectives algunes de les quals inclouen presentacions del documental a la seu del vostre col·lectiu, nucli o assemblea, amb l’acompanyament d’una actuació musical.