Som cims 2015! Som Països Catalans! Som cims 2015! Som Països Catalans!

Pugem als cims d’arreu dels Països Catalans per reivindicar la nació sencera!
Tercera edició de la campanya que reivindica la nació sencera a través d’ascencions als cims dels Països Catalans

Aquest 2015, en record als vint anys de la mort del cantautor alcoià Ovidi Montllor, cal homenatjar i mantenir la flama de les seues lletres per no oblidar-les i elevar-les fins als cims més alts de tot el territori, símbols de llibertat. És per això que us proposem que en les vostres ascensions el tingueu ben present.

Queda clara, per tant, per a tothom,
la meua carta de naturalesa.
No és miracle, ni és un mal son;
m’ha tocat, i és la meua feblesa.
Ovidi Montllor, Cançó del cansat

Apropar-se a la Diada dels Països Catalans, el 24 de juny, Sant Joan, vol dir que també s’acosta la jornada “Som Cims” arreu del territori. Un any més, engeguem la campanya de defensa dels pics que s’alcen al nostre país per tal de reivindicar el dia més llarg de l’any.

La campanya “Som Cims” consisteix a organitzar marxes, excursions i ascensions al màxim número de cims dels Països Catalans durant el cap de setmana del 20 i 21 de juny i pels voltants d’aquestes dates. A partir de les marxes, ascensions i excursions preparades, com l’any passat, aconseguirem dibuixar el mapa dels Països Catalans, i així mostrar-nos com a una unitat, estendre la defensa del nostre territori natural i reivindicar amb fermesa les ànsies de llibertat per al nostre país. En les dos anteriors edicions, la iniciativa Som Cims ha aconseguit reunir bastants més de cent cims arreu dels Països Catalans, fet que continua demostrant la capacitat d’organització popular en el nostre territori.

Enguany, continuem mantenint la flama preparant més marxes i excursions als espais emblemàtics o estimats de cada zona, cooperant amb les entitats excursionistes, esplais, colles i famílies.

imatge1

Primer de tot, cal enviar un correu a cimsppcc@sompaisoscatalans.cat, amb data límit fins al 14 de juny, per tal de confirmar quin cim es pujarà. Podeu publicar tota la informació a webs i xarxes socials amb l’etiqueta #SomCims. I un cop celebrat l’esdeveniment, només cal enviar una imatge des del cim amb símbols del país i banderoles de Som Països Catalans per a reivindicar la unitat del territori a l’adreça cimsppcc@sompaisoscatalans.cat, i a més penjar-les a les xarxes socials (Twitter, Instagram, Facebook) amb l’etiqueta #SomCims.

A més, s’aconsella fer una petita crònica de l’ascensió per a explicar-ne l’experiència. Totes les imatges i cròniques rebudes, igual que durant la campanya de 2013, es penjaran al web i a les xarxes socials de Som Països Catalans.

Cartell Som Cims 2015
Cartell Som Cims 2015 Especial Ovidi Montllor
Cartell Mut per a la campanya Som Cims 2015

Cartell Base Som Cims 2015

Som cims 2015 copy