Premi de Maig de l'OCB Premi de Maig de l’OCB

Obra Cultural Balear (OCB) guardonarà enguany a Som Països Catalans amb un dels Premis de Maig 2014.

La Delegació d’Inca de l’Obra Cultural Balear cada any celebra els Premis de Maig, uns premis que reconeixen a persones o entitats que han treballat d’una o altra manera a favor de la nostra llengua i del nostre país.

Som Països Catalans rebrà el Premi Pau Casesnoves, que reconeix la defensa i promoció dels senyals d’identitat propis.

El Lobby per la Independència rebrà el Premi Miquel Duran i Saurina, que reconeix entitats que han contribuït a la normalització lingüística en l’àmbit de la comunicació.

El Miquel Colom serà per al col·lectiu Dones de Llevant, organització que defensa els drets i el paper de la dona en aquesta comarca. L’AA.VV. Es Blanquer serà distingida amb el Premi Berenguer d’Anoia per la seva contribució a dinamitzar aquest barri d’Inca.

Bernat Cifre, escriptor i investigador, rebrà el Premi Fra Miquel Colom, per a persones que s’hagin distingit en la investigació i difusió culturals. La menció especial recaurà en Pere Morell, l’exdirector de l’IES Berenguer d’Anoia.

Volem aprofitar aquesta ocasió per donar tot el nostre suport, ànims i força a l’OCB per continuar fent la feina ben feta i per continuar defensant la llengua i la cultura davant els atacs dels que no volen respectar la nostra terra. Des de Som Països Catalans volem agrair, d’una manera molt especial el fet de rebre aquest premi d’una entitat que es mereix tot el suport per la seva tasca.

L’acte de lliurament dels premis tindrà lloc el diumenge 18 de maig al claustre de Sant Domingo d’Inca a les sis de l’horabaixa i comptarà amb l’actuació del grup valencià VerdCel.

Més informació al web de l’Obra Cultural Balear