Per una ràdio i televisió pública, de qualitat i en català Per una ràdio i televisió pública, de qualitat i en català

L’anunci del tancament, per decisió unilateral del govern de la comunitat autònoma valenciana, de l’ens públic de la Ràdio i Televisió Valenciana (RTVV) és la clara evidència de la voluntat recentralitzadora espanyola. L’eliminació dels mitjans de comunicació públics, únics en català, al País Valencià, representen el caràcter dictatorial de tothom qui ha anat permetent, d’entrada, la deformació del mitjà, lingüísticament i pel que fa a la llibertat d’expressió al llarg dels anys, i que han aconseguit la culminació amb aquesta gran mala notícia.

La cultura popular, la música, l’actualitat, l’esport, l’oratge, les pel·lícules i les sèries valencianes conformen una plataforma de comunicació pública en llengua catalana, la qual ha mantingut viva i ha fet palesa una memòria col·lectiva que volen que s’esborri.

Per tot plegat, és necessari que la resposta a aquest atemptat contra el poble català al sud del Sénia sigui contundent i unitària.
Reclamem una ràdio i televisió pública, de qualitat i en català, perquè som llengua, som cultura, som País Valencià. Som Països Catalans!