Som Països Catalans arreu! Som Països Catalans arreu!

Benvingudes i benvinguts als Països Catalans!

Anem al gra, aquest país on sou no és ni França ni Espanya. El país on passareu les vostres vacances, on gaudireu de descans, és una nació que té com a llengua el català, que s’allarga vora la costa mediterrània uns 900 km, amb una població d’uns 13 milions d’habitants, i que actualment viu fragmentat entre tres estats (Espanya, França i Andorra) per culpa de les guerres patides des de fa més de 350 anys.

Aquest és un país amb una societat molt activa, la qual s’ha mostrat, i es mostra, oberta a diferents cultures i que es desenvolupa a partir de la pròpia personalitat, malgrat les fragmentacions i imposicions diverses. És una nació amb un capital cultural de gran projecció i amb una important experiència en la cooperació, la solidaritat i l’intercanvi, fets que han contribuït a dotar-la d’una personalitat molt marcada.

Avui, els Països Catalans malden per construir una societat cohesionada i activa, per tal d’esdevenir subjecte polític davant del món, una voluntat llargament negada i reprimida pels estats espanyol i francès.

Voldríem que la vostra estada entre nosaltres us fes coneixedors d’aquesta realitat nacional, i que descobríssiu la diversitat i la riquesa que la nostra terra i la nostra gent aporten al món. Us convidem a conèixer les nostres ciutats (Perpinyà, Barcelona, Lleida, Tortosa, València, Palma, Alacant …), els nostres pobles, els molt diversos paisatges, de l’alta muntanya al mar, als rius o les planes interiors, i a contribuir a fer més respectada la nostra personalitat i la nostra identitat.

Bona estada als Països Catalans i fins la propera!

benvingutsppcc


Anglès
imatge /arxiu

Alemany
imatge / arxiu

Italià
imatgearxiu

Euskera
imatgearxiu

Xinès
imatge / arxiu

Francès
imatgearxiu

Asturià
imatge / arxiu

Gallec-Portuguès
imatge / arxiu

benvinguts