Els Països Catalans també són Catalunya Nord! Els Països Catalans també són Catalunya Nord!

La Catalunya Nord és el nostre Nord, el nord d’un país que lluita contra les imposicions franceses i espanyoles per defensar-ne la llengua, la cultura popular, les xarxes i espais de comunicació i socialització, l’educació amb el català com a llengua vehicular i els Països Catalans com a territori. Tres-cents cinquanta-cinc anys més tard d’aquell primer intent de prohibició dels drets d’una part de la població catalana, per obligar a formar part d’un estat opressor, que dividia el territori, que obligava a canviar d’identitat i de llengua.

Malgrat tot, som un país lluitador, que recorda el Tractat dels Pirineus, el denuncia i el sublima amb la capacitat popular de baixar al carrer carrer i participar. Som Països Catalans, som la Cerdanya, som el Rosselló, som el Vallespir, som el Conflent i el Capcir!

Perquè els Països Catalans també són la Catalunya Nord!

Aquest 7 de novembre de 2014 Diada de la Catalunya Nord

Us animem a participar als actes de commemoració del 7 de novembre. El mateix divendres 7 de novembre, la sala Aragó de Perpinyà acollirà una conferència per reflexionar sobre la reforma territorial.

Dissabte, com cada any, la manifestació que recorrerà els carrers de Perpinyà serà el moment reivindicatiu.

La jornada es clourà amb un concert a la Casa Musical de Perpinyà que comptarà amb la participació de Dr. Calypso, The terrific turkeys i els DJ Guillem i Phil l’Indígena.

8112014_baixa