El 10 de setembre tothom pels Països Catalans a Barcelona El 10 de setembre tothom pels Països Catalans a Barcelona

Perquè com una ombra, el record dels 300 anys d’ocupació, continua recorrent, de sud a nord, els Països Catalans, per això el pròxim dimecres 10 de setembre, Som Països Catalans us convoca a l’acte de record dels 300 anys de la desfeta de Barcelona.

Amb una cita que suposa la continuació de la campanya iniciada l’abril del 2007 als camps d’Almansa, i després d’haver passat per ciutats com Xàtiva, València, Castelló, Vila-real, Lleida o Tarragona, la campanya “300 anys d’ocupació, 300 anys de resistència” arribarà a Barcelona.

On hi ha ocupació hi ha resistència” és el títol de l’acte que des de Som Països Catalans s’ha triat per recordar el vertader tricentenari. Perquè de les derrotes també n’aprenem, i la més important d’aquestes lliçons és que des de la resistència diària i amb la defensa dels Països Catalans complets i sense renúncies podrem revertir l’intent d’anihilació del nostre país i la seua identitat. Que serà amb la lluita i la denúncia, però també amb el treball constructiu i il·lusionant, i amb el nostre propi retrobament, que podrem capgirar la situació d’opressió que patim i obrir el camí del nostre alliberament.

Per això, aquest acte comptarà amb representants de diferents iniciatives, del món de la cultura, de la defensa de la llengua, i dels projectes i iniciatives que treballen, dia a dia per la vertebració nacional. També comptarà amb actuacions musicals i sorpreses que ens recordaran que això que en diem els Països Catalans, és un projecte necessari per a la salvaguarda del nostre futur.

El pròxim dimecres 10 de setembre ens veiem a Barcelona!

10 setembre banner amb Noms


10 setembre banner 2