Com funcionarà "Som Cims 2014" Com funcionarà “Som Cims 2014”

No hi ha un funcionament tancat i concret a l’hora d’organitzar aquestes marxes, hi pot haver diverses possibilitats; des d’organitzar marxes populars a muntanyes a cims emblemàtics de la comarca conjuntament amb entitats excursionistes, esplais o altres entitats, fins a fer petits grups per anar a fer ascensions més tècniques.

Cada assemblea, grup o colla ha de valorar quin model de participació pot i vol assumir. Tot i això sí que des de Som Països Catalans demanem que feu extensible aquesta proposta a totes les entitats, col·lectius i grups de persones susceptibles d’implicar-se en iniciatives com aquesta.

Què ha d’aportar cada assemblea o grup promotor d’un cim:

1. Persona de contacte amb Som Països Catalans (de cara a coordinar cims arreu del territori): necessitaríem un correu de contacte.
2. Fer difusió de la campanya i fer-la extensible al màxim de sectors.
3. Saber quin cim es pujarà com a màxim el dia 10 de juny, però com més aviat millor! I comunicar el cim al correu de contacte cimsppcc@sompaisoscatalans.cat
4. Fer una petita crònica de la pujada al cim prèvia i post ascens.
5. Comprometre’s a que hi haja alguna presència de material de Som Països Catalans en aquesta ascensió. Els nuclis que tinguen banderes del passat any les poden tornar a fer servir. Si voleu nou material podeu contactar al correu cimsppcc@sompaisoscatalans.cat

Què aportarà Som Països Catalans:

1. Coordinació de totes les muntanyes i cims que es pugin i vetllar perquè quedin repartits arreu del país. S’intentarà que no es doblin per tal de poder arribar al màxim de territori.
2. Difusió de la iniciativa.
3. Model de crònica perquè des de cada grup promotor de cims se’n pugui realitzar una i passar-la a mitjans locals i comarcals.
4. Banderes de Som Països Catalans.
5. Elaboració d’un manifest que es faci públic i pugui ser llegit al final de les ascensions i excursions.
6. Contactes amb premsa per fer difusió de la iniciativa.
7. Centralitzar cròniques i fer-ne la difusió.
8. Cartells muts per a poder promocionar la marxa, ascensió o excursió.

 

Informació de l’edició de l’any passat: