7.000 euros a la caixa de resistència de l’Assemblea de Docents de les Illes Balears 7.000 euros a la caixa de resistència de l’Assemblea de Docents de les Illes Balears

El passat 29 de desembre, a Can Alcover, seu de l’Obra Cultural Balear, va tenir lloc la Gala Popular de l’organització política de l’Esquerra Independentista Endavant (OSAN). En aquesta edició de la gala, emmarcada en els actes de la diada de Mallorca, es reconegué la feina política i social de diverses entitats, en aquest cas el GOB, el CIM, la Coordinadora Llibertària i l’Assemblea de docents.

Els companys i companyes d’Endavant van cedir una espai d’intervenció per poder fer entrega del xec amb un valor de 7.000 euros, recollits a propòsit de la panera solidària, i dirigits a la caixa de resistència de l’Assemblea de docents. Som Països Catalans va elogiar la feina feta per l’Assemblea de Docents de les Illes Balears en defensa dels drets lingüístics, i també va animar els docents a seguir sent un exemple de dignitat, de Salses a Guardamar i de Fraga a Maó.

Imatge de Miquel Àngel Ballester.